Galéria

Képek az irodáról

A fotókat készítette: Major Levente – major.levente.fotovideo@gmail.com

BNI XIII. Országos Gála

Gondolatok a Gála margójára:

Az ember néha elkeseredik, csalódott, reményvesztett, szomorú, de megy tovább, mert menni kell. Ezzel én sem vagyok másképp. Minden szempontból nehéz, fájdalmas, csalódásokkal és számtalan elengedéssel teli, ám tanulságos, felemelő és megannyi leckével, lehetőséggel tűzdelt év volt számomra 2021. Hiszem, hogy minden téren lesz jobb, lesz stabilabb, lesz más és másképp. Hiszem és tudom, hogy így van. Mindennek eljön az ideje és mindez akkor, amikorra megérik a helyzet, amikor készen állok a befogadásra. Végtelenül hálás vagyok, hogy az egyetemi oktatás mellett én is tagja lehetek a világ vezető üzleti kapcsolatépítő szervezetének a BNI-nak és hálás vagyok, hogy együtt ünnepelhettünk a Vállalkozói Gálán. Megannyi csalódás után nehéz volt elhinni, hogy itt minden vállalkozó megbízik a másikban, nincs mutyizás, nem akar senki meglopni, becsapni az adott szó az adott szó, az egész rendszer az emberi értékekre épül. Nincs konkurencia és nincs mellébeszélés, mert nincs rá szükség. Nem kell álarc és direktben kommunikálhatok,itt mindenki ért és megért engem,mint ahogy én is őket. Egy nyelvet beszélünk.  Legyünk hálásak azért amink van, legyünk hálásak az értékes,harcmentes, letisztult emberi kapcsolatainkért és ne veszítsük el a hitünket!

dr. Barancsi Ágnes

Gyakorlatorientált pályázati felkészítő gazdáknak 2021. 11. 25.

Hogyan tegye magát pályázóképessé a gazda a Vidékfejlesztési Program aktuális pályázataira? -gondolatok jegyében zajlott a mai szakmai képzés a Túri Kamra Tudásközpontban.

Dr. Barancsi Ágnes agrár és Dobos-Petró Gabriella pénzügyi szaktanácsadó a finanszírozási lehetőségekről, a STÉ üzemméret számítás szabályairól, a csatolandó dokumentumok ismérveiről tartottak gyakorlatorientált tájékoztatást.

Pályázati Tájékoztató Fórum 2021. szeptember 01.

Pályázati Tájékoztató Fórum 2021. augusztus 31.

megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email