„NŐK vidéken” címmel tartottam előadást

„NŐK vidéken” címmel tartottam előadást a Focenosz (Foglalkoztatási Célú Nonoprofit Szervezet) által szervezett Women’s Lab eseményen Szolnokon,melyen lehetősèget kaptam az eddigi vidèkfejlesztèsi munkàm ès a Túri Kamra törtènetènek bemutatàsàra .

Megtiszteltetés és öröm számomra, hogy Batthyany-Schmidt Margoval a Magyar Női Unió elnökével, Márta Tordaval a szervezet alelnökével és az OrganiMIND Nőknek közössèg női vállalkozóival együtt gondolkodhattam, gondolkodhatom a női közösségek építésén, az együttműködések erősítésén Jász-Nagykun-Szolnok megyei vàllalkozó hölgyek és őstermelők kiállításàval indult az est, melyen Mezőtúr is képviselhette magát Ancsa Szatmári Oroszné házi perec- és süteménykészítő kézművesével .Dr. Kàllai Mària orszàggyűlési képviselő asszony köszöntőbeszédét kisebbik leánykám Eszter Pongrácz citera szólója követte . A rendezvényen Anikó Fekete a női közösségekről, Fodor Andrea a női lélekről, DrPazsa Kornélia a stílusos Nőről és Gombàs Edina a nők és a munka vilàgàról osztotta meg gondolatait

Szeretettel ès tisztelettel köszönjük szèpen Fodor Andreànak ès Fekete Anikónak a csodàs ès proaktîv szakmai napokon szerzett èlmènyeket, kapcsolatokat .

megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email