Rólam

Dr. Barancsi Ágnes vagyok, a Túri Kamra helyi termékbolt ötletgazdája, agrármérnök, 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező mezőgazdasági szaktanácsadó, pályázatíró.

Felsőfokú illetve posztgraduális tanulmányaimat a Debreceni Agrártudományi Egyetemen végeztem. Az Alföldi Gabonaipari Kft-nél kezdtem pályafutásomat 2001-ben, mint minőségügyi koordinátor. Két év múlva megalapítottam a saját cégemet, mely azóta is mezőgazdasághoz kötődő szaktanácsadással, minőségbiztosítással valamint pályázatírással foglalkozik. Gyermekeim születése után főiskolai docensként agrár felsőoktatási intézményben (Mezőtúr) dolgoztam, kutattam. Az élet ajándékának tekintem azt a lehetőséget, hogy közel 7 évig tevékenykedtem a Miniszterelnökség majd az Agrárminisztérium égisze alatt működő Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatnál. Jelenleg a Szegedi Egyetem Mezőgazdasági Karán oktatok, hallgatói kutatócsoportot vezetek valamint irányítom a Mezőtúron működő saját tanácsadó hálózatomat a Túri Kamra Tudásközpontot.

 

Vállalkozóként, egyetemi oktatóként folyamatosan képzem magam, mert hiszek az életen át tartó tanulás eszméjében. Ezáltal komplex tanácsadást és teljeskörű lebonyolítási szolgáltatást kapnak tőlem ügyfeleim. Szívügyemnek és kötelességemben tartom, hogy ebben a külső ingerekkel terhelt világban elsősorban a feltörekvő fiatal nemzedék számára értéket, minőséget közvetítsünk, közvetítsek. 2017-ben megalkottam a Túri Kamra brand-et, melyet a Nemzeti Tulajdon Szellemi Hivatal bejegyzett védjegyként lajstromozott.

Munkámat szívvel, lélekkel, szakmám iránti szeretettel, elhivatottan végzem. Azt gondolom, ezek az értékek teszik igazán sikeressé a munkámat, mert „a siker első lépése, hogy megengedd magadnak a lehetőségét”.

Rólam mondták