Szakmai konzultáció „Mezőgazdasági kisüzemek támogatása” pályázat nyertes gazdái számára

Szakmai segítségünk nem ér végett a pályázat megnyerésével. Az igazi siker az, ha kéz a kézben sikeresen tudjuk zárni az adott nyertes projektet.  „Mezőgazdasági kisüzemek támogatása” pályázaton hatályos támogatói okirattal rendelkező pályázóknak gyakorlati példákon keresztül, a saját támogatási kérelmük alapján szakmai konzultációt tartok a 5 évre szóló támogatás éves elvárásairól, kötelezettségekről.  Olyan gazdák is jelentkezhetnek, akik a szervezetük segítségével nyertek. A konzultáció nem helyettesíti és nem váltja ki a pályázatban előírt kötelező képzést.

Jelentkezés:

Az itt található jelentkezési űrlapon vagy a linken található jelentkezési lapon, melyet az info@barancsiagnes.hu e-mail címre kérünk beküldeni

Dr. Barancsi Ágnes

info@barancsiagnes.hu

+36-30-3597435

Jelentkezési lap

(Nyertes mezőgazdasági kisüzemek támogatása)
OFFLINE/SZEMÉLYES találkozó helye: Túri Kamra 5400 Mezőtúr, Szabadság tér 29.

A résztvevők a képzésen való részvételről sorszámozott certificatet kapnak.

A képzés díja: 10.000 Ft/fő, melyet a találkozó alkalmával személyesen vagy utalással rendezhet.

Jelentkező adatai
Számlázási adatok
Melyik képzésre jelentkezik?
„Jelen jelentkezési lap egyben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) 5. § (1) bekezdés szerinti hozzájárulást  jelenti a személyes adatok kezeléséhez. Dr. Barancsi Ágnes szaktanácsadó a fenti személyes adatokat kizárólag a képzéssel összefüggésben, kizárólag az érintett hozzájárulása alapján kezeli. Dr. Barancsi Ágnes szaktanácsadó a tudomására jutott személyes adatokat 3. személynek nem adja ki. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokra és jogorvoslati lehetőségekre az Info törvény rendelkezései irányadóak.

megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email