Hírek

Hírek

Új Néplap cikk – 2023. 03. 24.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vàrmegyei „Új Nèplap” agràroldalán nyilatkozom a szakèrtő pàlyàzatîrói segîtsègről, mely a gazda tudatossàgàval „karöltve” a sikeres pàlyàzat kulcsa.

tovább olvasom »
Hírek

Gazdafórum Kőtelken

Az új Közös Agrárpolitikai Stratégia Terv (2023-2027) Agrárgazdaság fejlesztésének jogosultsági feltételeiről valamint az aktuális pályázatokról tájékoztattam a jelenlévőket .

tovább olvasom »
Hírek

Fókuszban a tudomány

A Szegedi Egyetem III. évfolyamos vidékfejlesztési agrármérnök hallgatóival cserèltem eszmèt tegnap a területi tervezés időhorizontjai, szintjei és szereplői témakörben.

tovább olvasom »
Események

Nők a Kamrában – 2023. 03. 31.

A rendezvényt a mezőtúri gyermek „Vadalma” Zenekar diákjai nyitják meg. A helyi közösségi találkozón Oroszné Szatmári Anikó a Túri Kamra házi perec készítő kézművese és Szabó Dorina feltörekvő fiatal fotós hölgy kápráztatják el a közönséget gyönyörű munkáikkal.

tovább olvasom »
Hírek

Nők a Kamrában – 2023. 02. 24. – beszámoló

NŐK A KAMRÁBAN rendezvènyünkön az egészségről beszèlgettünk a jelenlèvő hölgyekkel Ildikó Polgárné Patkós egészség- és életviteli szaktanácsadó a Somadrin Sóterápiáról és a BEMER Terápiáról tartott èrdekfeszîtő, hiteles előadást .

tovább olvasom »

megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email